Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Malatya Bina Çöktü - Malatya Gazeteciler Cemiyeti

Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi. Yaralılar var malatya'nın yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü, ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. 1 day ago · malatya'da bir binada göçük meydana geldi. 1 day ago · malatya'da iş yerlerinin olduğu bir bina çöktü. 1 day ago · malatya'da bina çöktü.

1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü: Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi. Çok sayıda ekip sevk edildi. 1 day ago · malatya'da iş yerlerinin olduğu bir bina çöktü. Bina çökmesinin ardından harekete geçen ekipler, enkaz altında kimse olup olmadığını araştırıyor. Binada tadilat yaptırdığı belirlenen iş yeri sahibi ve 3 kişi gözaltına alındı. Son dakika haberleri ve en güncel haberler. Gelen son dakika haberine göre malatya'da jandarmadan silah ve uyuşturucu operasyonu şüphelilerden 1 kişi tutuklandı 3 kişiye ise adli kontrol uygulandı malatya'da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonlarından 10 kilodan fazla kubar esrar maddesi ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü.

Son dakika haberleri ve en güncel haberler.

Bina çökmesinin ardından harekete geçen ekipler, enkaz altında kimse olup olmadığını araştırıyor. Yaralılar var malatya'nın yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü, ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. 10 kişi kurtarıldı (2) dha 09 kasım 2021 salı, 18:06 güncelleme: Malatya'da iki katlı bina çöktü: 1 day ago · malatya'da iş yerlerinin olduğu bir bina çöktü. 1 day ago · malatya'da bir binada göçük meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre malatya'da jandarmadan silah ve uyuşturucu operasyonu şüphelilerden 1 kişi tutuklandı 3 kişiye ise adli kontrol uygulandı malatya'da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonlarından 10 kilodan fazla kubar esrar maddesi ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü. 1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü: 1 day ago · malatya'da iki katlı bina çöktü: 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. Binada tadilat yaptırdığı belirlenen iş yeri sahibi ve 3 kişi gözaltına alındı. Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi.

09 kasım 2021 salı, 18:06. 10 kişi kurtarıldı (2) dha 09 kasım 2021 salı, 18:06 güncelleme: Olayda enkaz altında yaralılar olma ihtimaline karşı çalışma başlatıldı Gelen son dakika haberine göre malatya'da jandarmadan silah ve uyuşturucu operasyonu şüphelilerden 1 kişi tutuklandı 3 kişiye ise adli kontrol uygulandı malatya'da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonlarından 10 kilodan fazla kubar esrar maddesi ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 1 day ago · malatya'da bir binada göçük meydana geldi.

Çok sayıda ekip sevk edildi. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
09 kasım 2021 salı, 18:06. 1 day ago · malatya'da iş yerlerinin olduğu bir bina çöktü. Olayda enkaz altında yaralılar olma ihtimaline karşı çalışma başlatıldı Bina çökmesinin ardından harekete geçen ekipler, enkaz altında kimse olup olmadığını araştırıyor. 1 day ago · malatya'da bir binada göçük meydana geldi. 10 kişi kurtarıldı (2) dha 09 kasım 2021 salı, 18:06 güncelleme: Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi. 1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü.

10 kişi kurtarıldı (2) dha 09 kasım 2021 salı, 18:06 güncelleme:

Son dakika haberleri ve en güncel haberler. 1 day ago · malatya'da iki katlı bina çöktü: 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. 09 kasım 2021 salı, 18:06. 10 kişi kurtarıldı (2) dha 09 kasım 2021 salı, 18:06 güncelleme: 1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü: Malatya'da iki katlı bina çöktü: Bina çökmesinin ardından harekete geçen ekipler, enkaz altında kimse olup olmadığını araştırıyor. Binada tadilat yaptırdığı belirlenen iş yeri sahibi ve 3 kişi gözaltına alındı. Gelen son dakika haberine göre malatya'da jandarmadan silah ve uyuşturucu operasyonu şüphelilerden 1 kişi tutuklandı 3 kişiye ise adli kontrol uygulandı malatya'da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonlarından 10 kilodan fazla kubar esrar maddesi ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Çok sayıda ekip sevk edildi. 1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü. 1 day ago · malatya'da bir binada göçük meydana geldi.

Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi. Çok sayıda ekip sevk edildi. Son dakika haberleri ve en güncel haberler. 09 kasım 2021 salı, 18:06. Malatya'da iki katlı bina çöktü:

1 day ago · malatya'da iş yerlerinin olduğu bir bina çöktü. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü: Çok sayıda ekip sevk edildi. 09 kasım 2021 salı, 18:06. Malatya'da iki katlı bina çöktü: 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. 10 kişi kurtarıldı (2) dha 09 kasım 2021 salı, 18:06 güncelleme: 1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü. 1 day ago · malatya'da bina çöktü.

1 day ago · malatya'da iki katlı bina çöktü:

1 day ago · malatya'da bina çöktü. Çok sayıda ekip sevk edildi. Malatya'da iki katlı bina çöktü: 1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü. Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi. 1 day ago · malatya'da 2 katlı bir bina çöktü: Yaralılar var malatya'nın yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü, ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. 1 day ago · malatya'da bir binada göçük meydana geldi. 10 kişi kurtarıldı (2) dha 09 kasım 2021 salı, 18:06 güncelleme: 09 kasım 2021 salı, 18:06. Olayda enkaz altında yaralılar olma ihtimaline karşı çalışma başlatıldı Binada tadilat yaptırdığı belirlenen iş yeri sahibi ve 3 kişi gözaltına alındı. Gelen son dakika haberine göre malatya'da jandarmadan silah ve uyuşturucu operasyonu şüphelilerden 1 kişi tutuklandı 3 kişiye ise adli kontrol uygulandı malatya'da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonlarından 10 kilodan fazla kubar esrar maddesi ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Malatya Bina Çöktü - Malatya Gazeteciler Cemiyeti. Malatya'da iki katlı bina çöktü: 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. 09 kasım 2021 salı, 18:06. 10 kişi kurtarıldı (2) dha 09 kasım 2021 salı, 18:06 güncelleme: 1 day ago · malatya'da bina çöktü.

Posting Komentar untuk "Malatya Bina Çöktü - Malatya Gazeteciler Cemiyeti"